Contact Ons

Stuur een bericht als je een privéles of workshop wilt inplannen of bij vragen (check altijd je spam-folder). Klik op de knoppen voor andere informatie en veelgestelde vragen.

Zo nemen we contact met je op.
Zo nemen we contact met je op.
Descarga Salsa deelt jouw gegevens niet met derden.

Algemene contactinformatie

Bezoekadres: Co Zwolle (Ruimte M18), Grote Voort 8-10, 8041 AM Zwolle, Nederland

We zijn te bereiken via FacebookInstagram of WhatsApp. We berichten binnen een aantal werkdagen terug!

  • WhatsApp: (+31) 6 40651468. Gelieve niet te bellen!
  • Email: info@descargasalsa.nl
  • Bankgegevens: NL48KNAB0259073334, ten name van Descarga Salsa.
  • KVK-nummer: 72627670
  • BTW-nummer: NL002237187B68

Bereikbaarheid en OV

Onze locatie vind je naast de WRZV-hallen en aan de overkant van de straat van Monkey Town. De ingang van de parkeerplaats vind je in de zijstraat tussen de WRZV-hallen en onze locatie (aan de zijkant dus).

Onze ruimte vind je in het achterste grijs-blauwe gebouw, gezien vanaf de ingang van de parkeerplaats met het beschilderde gebouw aan je rechterhand. Je gaat links het pad in tussen het hoofdgebouw (receptie en postpunt) en het achterste gebouw. Je kunt bij onze vlag (eerste deur gezien vanaf de parkeerplaats) naar binnen. Rechts van de deur vind je de deurbel (bovenste bel). De deur wordt op afstand geopend, je hoort een zachte klik. Vanuit daar zie je onze banner staan bij de ingang rechts.

Parkeren met de auto en het stallen van je fiets is (gratis) mogelijk op eigen terrein. Met het openbaar vervoer (9292ov.nl) is de bushalte aan de Blaloweg (bus richting Westenholte) het dichtstbij, hoewel je ook direct vanaf de binnenstad of het station kunt lopen (beide minder dan 25 minuten).