Amigos de Baile!

Amigos de Baile is een workshop voor iedereen! Het doel van de workshop is om ruimte te creëren waar mensen met én zonder beperkingen samen kunnen dansen, elkaar beter kunnen leren kennen en de vaardigheden kunnen leren om sociale interactie zowel binnen en buiten de les te bevorderen. De toegang is gratis!

Katie

De workshop wordt gegeven door Katie (dansdocente bij Descarga Salsa en sociaal werker). De les bestaat uit een warming up, oefeningen die je helpen om met een partner te dansen, de basics van salsa en/of bachata en de sociale omgangsvormen bij een dansfeest. Dit deel duurt 45 minuten.

Dan wordt het tijd voor het tweede deel van de workshop: Een dansfeest waarbij iedereen met de voetjes van de vloer gaat en het pas écht gezellig wordt! De bar is dan natuurlijk open (alcoholvrij).

Katie leert nu nog Nederlands (ze is net verhuisd van de Verenigde Staten naar Zwolle), maar je hoeft geen Engels te spreken. Er is een assistent aanwezig die helpt met vertalen wanneer dit nodig is.

Wil jij bijdragen aan sociale inclusiviteit op een leuke manier? Geef je nu op via onze inschrijfpagina! Heb je vragen? App Katie op +31619235747. We zien ernaar uit met je te dansen!

Algemene info:

Datum: Zondag 25 september 2022

Tijd: 15:00u – 16:30u

Aantal beschikbare plaatsen: 8

Locatie: Esdoornstraat 3, Zwolle

Parkeren: Gratis op eigen terrein

Toegang: Gratis