Nieuw blok, proeflesweek, feest en ander nieuws! 🕺🏻

Daar gaan we weer!

We komen steeds dichter bij de start van het nieuwe blok, dus schrijf je nu in! 📝 Ook hebben we superleuk nieuws, lees snel verder!

Samenvatting:

  1. Proeflesweek van 18 t/m 23 april
  2. Noche Social feest op vrijdag 27 mei, special guest edition
  3. Workshops Adrián Rodríguez op zaterdag 28 mei

1. Proeflesweek van 18 t/m 23 april

Het nieuwe en laatste blok voor de zomervakantie start alweer bijna. Het mooie weer komt eraan dus voetjes van de vloer! Je kunt je nu inschrijven. Wees snel, zodat we je plekje kunnen garanderen. N.B. Het kan even duren voordat je inschrijving verwerkt wordt, dit gebeurt namelijk handmatig. Check van tevoren het lesrooster, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Let op! Schrijf je in met een danspartner om je plekje te kunnen garanderen. Ook krijg je dan een leuke korting ten opzichte van alleen inschrijven!

Vanaf het volgende blok gaan we ook weer regelmatig wisselen van danspartner tijdens de lessen. Er zal genoeg tijd zijn om met je eigen partner te dansen, maar vanuit onze visie leer je beter als je met meerdere mensen danst!

2. Noche Social feest op vrijdag 27 mei

Het is weer tijd voor feest! Blok je agenda want op vrijdagavond 27 mei organiseren we weer onze Noche Social! Dit keer een speciale editie met live muziek van Salsaband Chachachalina (Instagram: @chachachalina), een show van ons eigen Student Ladies Showteam en een workshop van een special guest, Adrián Rodríguez!

Adrián is zesvoudig wereldkampioen salsa, samen met zijn danspartner Anita (Instagram: @adrianyanitaoficial). Hij komt nu voor het eerst naar Zwolle en zal aanwezig zijn bij de Noche Social om een workshop te geven, te dj’en en te dansen! Dit wil je niet missen.

E-tickets zijn in de presale beschikbaar voor €18,50 (regulier/aan de deur €25). Wil je graag een factuur ontvangen? Geef je dan hier op.

Locatie: De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82, Zwolle
Datum: 27 mei 2022
Tijd: 19:30u – 02:00u
Parkeren: Gratis
Garderobe: Gratis en onbewaakt
Geen danspartner nodig!

3. Workshops van Adrían Rodriguez op zaterdag 28 mei

Op zaterdag 28 mei geeft Adrián drie verschillende workshops in Descarga Salsa, op onze eigen locatie aan de Esdoornstraat dus. Let op! Er is beperkt plek, wees er dus snel bij! Dit is jouw exclusieve kans om lessen te volgen van de wereldtop van Salsa, in een besloten setting, met een kleine groep. Schrijf je direct in! Je kunt je alleen inschrijven voor de workshops met danspartner.

  1. Improvers Partnerwork (13:00u-14:15u)
  2. Salsa Musicality Foot- and Partnerwork (14:30u-15:45u)
  3. Intermediate Partnerwork (16:00u-17:15u)
  4. Mini Social (17:15u-18:00u) Enkel toegankelijk voor deelnemers van de workshops.

Prijzen per persoon pre-sale:

Noche Social: €18,50 (€25 regulier)

1 workshop: €40 (€50 regulier)

2 workshops: €70 (€85 regulier)

3 workshops: €90 (€110 regulier)

FULL PASS: €100 (Noche Social Entree + Alle Workshops, pre-sale only)

Pre-sale prijzen zijn beschikbaar tot 26 mei 23:59 uur. Daarna geldt het reguliere tarief.