Zo nemen we contact met je op.
Zo nemen we contact met je op als het nodig is.
LET OP! Schrijf je je in? Dan ga je akkoord met de betalingsverplichting en heb je voorrang bij deelname. Mocht er geen plek zijn, dan hoef je natuurlijk niet te betalen. Geef je je op voor een proefles van een cursus? Dan kun je je - mits voldoende beschikbaarheid - na de gratis proefles alsnog definitief inschrijven. Voor evenementen en bootcamps kun je je enkel direct inschrijven, een proefles is niet mogelijk.
Check het rooster voordat je je inschrijft.
Geldt enkel voor strippenkaartlessen en het showteam. Voor partnerdans cursussen hebben we de proeflesweek. Check van tevoren ons lesrooster!
Kies één optie. Vaak is de 'leider' de man en de 'volger' de vrouw. Je mag zelf weten of je je inschrijft als leider of als volger, ongeacht of je je als man, vrouw of iets anders identificeert. Kies voor n.v.t. als je je inschrijft voor het showteam of strippenkaartlessen.
*Koppel- of studentenkorting geldt enkel voor reguliere partnerdans cursussen. Studentenkorting is enkel toepasbaar bij tonen van geldige studentenkaart.
Optioneel. Enkel als je je inschrijft met een partner.
Optioneel. Enkel als je je inschrijft met een partner.
Optioneel. Enkel als je je inschrijft met een partner.
Optioneel. Laat ons weten hoe je ons hebt gevonden! Social media? Via een vriend? We horen het graag!
Optioneel.
Descarga Salsa deelt jouw gegevens niet met derden.
Kies 'ja' als je geΓ―nteresseerd bent in het ontvangen van e-mails over speciale acties, evenementen en andere aanbiedingen.