Inschrijven en aanvragen

Schrijf je hier in voor evenementen, cursussen en (proef)lessen! Wil je een privéles of workshop? Klik hier.

  1. Maak een Bueno account aan.
  2. Schrijf je in via de agenda hieronder (niet via de app!) en navigeer naar de juiste datum. Proeflesweek blok drie ➡️ 6 februari.
  3. Selecteer je gewenste product (proefles, cursus) en log in.
  4. Download de Bueno Student app (Android en Apple).
  5. Na inloggen vind je in je Bueno app jouw product(en).

  • Let op! Zijn er niet genoeg volgers of leiders? Dan kom je op de wachtlijst en krijg je een melding als er plek is. Iedereen op de wachtlijst krijgt op hetzelfde moment de melding. De inschrijving van de eerste persoon die reageert/accepteert, wordt bevestigd.
  • Pro-tip: Schrijf je in als koppel bij partnerdans evenementen of -lessen, dan kun je sowieso meedoen!* Waar wacht je nog op?!
  • Lukt het niet? App +316 40 65 14 68. 🕺🏻(We hebben signalen ontvangen dat een enkeling de lessen niet kan zien in de agenda bij de juiste datum. Mocht dat bij jou het geval zijn, laat het dan weten en dan lossen we het op! Er wordt hard gewerkt dit te regelen, bedankt voor je begrip).

*Tenzij de les is uitverkocht.

Belangrijk!

Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten van de dansschool. Je gaat hiermee akkoord als je je inschrijft. Als lessen of cursussen moeten worden gepauzeerd, verplaatst of geannuleerd vanwege coronagerelateerde zaken, dan heb je geen recht op geld teruggave. Dit risico is voor jezelf. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Uiteraard doen we ons uiterste best om dit te voorkomen!