Inschrijven en aanvragen

Schrijf je hier in voor evenementen, cursussen en (proef)lessen! Lees het stappenplan goed. Wil je een privéles of workshop? Klik hier.

  1. Maak een Bueno account aan.
  2. Download de Bueno Student app (Android en Apple) en log in.
  3. Schrijf je in via de agenda hieronder of via de app en navigeer naar de juiste datum. INSCHRIJVEN VOOR CURSUSSEN IS OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK. MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF OM EEN BERICHT TE KRIJGEN.
  4. Selecteer je gewenste product (proefles, cursus) en voltooi je aankoop.
  5. Je vindt in je Bueno app jouw product(en).

  • Let op! Zijn er niet genoeg volgers of leiders? Dan kom je op de wachtlijst en krijg je een melding als er plek is. Iedereen op de wachtlijst krijgt op hetzelfde moment de melding. De inschrijving van de eerste persoon die reageert/accepteert, wordt bevestigd.
  • Pro-tip: Schrijf je in als koppel bij partnerdans evenementen of -lessen, dan kun je sowieso meedoen!* Waar wacht je nog op?!
  • Lukt het niet? App +316 40 65 14 68. 🕺🏻(Bij oudere besturingssystemen is het schema soms niet zichtbaar. Mocht dat bij jou het geval zijn, laat het weten en we lossen het op!)

*Tenzij de les is uitverkocht.

Belangrijk!

Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten van de dansschool. Je gaat hiermee akkoord als je je inschrijft. Als lessen of cursussen moeten worden gepauzeerd, verplaatst of geannuleerd vanwege coronagerelateerde zaken, dan heb je geen recht op geld teruggave. Dit risico is voor jezelf. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord. Uiteraard doen we ons uiterste best om dit te voorkomen!