Actie Samen Sterk! 💪🏼

Beste cursisten,

Deze crisis raakt ons allemaal op de een of andere manier. Ook Descarga Salsa heeft last van de crisis, want dans + corona gaan niet echt samen, en dat is nog zacht uitgedrukt. We gebruiken de rust om een pas op de plaats te maken, zodat we daarna sterker terug kunnen komen! Toch blijft het lastig voor de gehele danssector en daarom is DforDance is een actie gestart om de danswereld te ondersteunen en jij kan helpen!

Wat kun jij doen?

Om ons te ondersteunen kun je een supertof item aanschaffen via www.dfordancewear.nl/support-dance-studio. Van de opbrengst wordt maar liefst 40% verdeeld onder de deelnemende dansscholen! Van deze opbrengst zou ik graag de docenten betalen die de afgelopen tijd keihard hebben gewerkt om de online lessen vorm te geven, zodat we met z’n allen tóch nog een beetje hebben kunnen dansen.

Items bestellen is mogelijk vanaf maandag 1 juni tot en met zondag 14 juni. Kijk goed naar de maten tabel en koop een item liever iets te groot dan iets te klein, de kleding is overigens unisex. De items worden voor jou op maat gemaakt en daarom is retourneren niet mogelijk. Als je twijfelt, kun je altijd om maatadvies vragen bij DforDance. In de week van 5 juli worden de items verstuurd, even geduld dus maar straks loop jij met zo’n tof shirt!

Voor nu wens ik jullie allemaal nog een hele fijne week en hopelijk tot snel.

Altijd blijven dansen!

Liefs, Hanneke