Belangrijke veranderingen reguliere cursussen nieuw seizoen ❗

Lieve allemaal,

Stiekem zijn we nog aan het nagenieten van de zomercursus Cubaanse Salsa Rueda de Casino. Wat was dat een succes! Nu is de zomerstop aangebroken, we hopen dat jullie een fijne tijd hebben. In deze nieuwsbrief zal ik wat praktische zaken bespreken en kijken we vooruit naar een volgend seizoen. We gaan een aantal dingen anders aanpakken.

Samenvatting:

Veranderingen salsa, bachata en kizomba cursussen

  1. Partnerwisselingen worden beperkt tijdens de les, dansen in ‘bubbels’.
  2. Sta je ingeschreven voor een cursus? Contact ons vóór 10 augustus.
  3. Individuele inschrijvingen worden beperkt. Heb je geen partner en hebben wij geen taxidanser? Dan kom je op de wachtlijst voor volgend seizoen.
  4. Wijziging in cursusduur, proefles wordt geïmplementeerd.
  5. Nieuwe cursusprijzen voor salsa, bachata en kizomba.

Lees snel verder!

1. Partnerwisselingen worden beperkt tijdens de les, dansen in ‘bubbels’.

Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk met vaste danspartners gaan dansen, om het risico op overdracht van het virus zo klein mogelijk te houden. Om goed te leren dansen moet je echter af en toe wisselen van partner, dus we gaan dansen in ‘bubbels’. Dat wil zeggen dat er per les tussen maximaal drie koppels gewisseld wordt. Zo houden we het aantal mensen waarmee je fysiek in contact bent tijdens de les niet groter dan vijf. Deze ‘bubbels’ hoeven niet per les hetzelfde te zijn.

2. Sta je ingeschreven voor een cursus? Contact ons vóór 10 augustus.

In principe zijn alle cursisten die voor de coronacrisis begonnen zijn met dansen, automatisch ingeschreven voor de komende cursus. Nu zitten we met enigszins scheve verhoudingen qua leiders en volgers, bovenstaand systeem is dan lastig uit te voeren. Ook zijn er mensen die het partnerdansen even liever niet doen, of mensen die überhaupt willen wachten met dansen. Daarom hebben we verschillende opties:

  1. Je gaat door met de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven.
  2. Je zet je inschrijving ‘on hold’, voor maximaal een jaar, gerekend vanaf september. Je kunt dan zelf een nieuw startmoment kiezen later in het seizoen.
  3. Je zet je inschrijving om in een strippenkaart. Met je strippenkaart kun je Urban Fit of Ladystylinglessen volgen. Ook kun je deze gebruiken voor workshops, bootcamps en – als het weer mag – feestjes.

3. Individuele inschrijvingen worden beperkt. Heb je geen partner en hebben wij geen taxidanser? Dan kom je op de wachtlijst voor volgend seizoen.

We horen bij voorkeur vóór 10 augustus welke optie je kiest. Stuur ons daarvoor een berichtje. Zo hebben we tijd om het aantal leiders en volgers in balans te brengen. Stel dat het echt niet lukt, dan zullen we de personen die zich het laatst hebben ingeschreven vragen om met hun deelname te wachten tot de volgende cursus. Uiteraard sta je dan bovenaan de lijst!

Sta je ingeschreven als koppel? Dan kun je sowieso meedoen.

Sta je zonder partner ingeschreven? Als je garantie wilt op een plekje kun je iemand aandragen als danspartner. Dan verrekenen we tevens de koppelkorting en kun je starten.

Sta je nog niet ingeschreven? Ook voor nieuwe inschrijvingen hebben we een wachtlijst. Mensen die zich eerder hebben ingeschreven staan bovenaan en hebben voorrang.

4. Wijziging in cursusduur, proefles wordt geïmplementeerd.

Naar aanleiding van jullie feedback hebben we besloten om de gratis proeflessen te implementeren in de cursus, om te voorkomen dat we een les praktisch aan het herhalen zijn. Dat betekent dat de eerste les van de cursus tevens de gratis proefles is. Het programma blijft hetzelfde, het wordt enkel wat ‘geconcentreerder’. Ook hebben we besloten om nieuwe cursusprijzen te gaan hanteren. Helaas kunnen we al gedane betalingen niet met terugwerkende kracht aanpassen, omdat we al gestart waren op het moment dat we moesten stoppen.

5. Nieuwe cursusprijzen voor salsa, bachata en kizomba.

De nieuwe prijzen:

Normaal: €75 (voorheen €79)

Student: €65 (voorheen €69)

Koppel: €120 (voorheen €130)

De bovenstaande prijzen gelden per september voor de nieuwe inschrijvingen op de reguliere salsa- bachata- en kizombacursussen.

De informatie op de website zal de komende tijd ge-update worden. Als je vragen hebt naar aanleiding van deze nieuwsbrief, stuur dan een berichtje. Voor nu is het hopen op mooi weer, een fijne week en zoals jullie inmiddels weten:

Altijd blijven dansen!

Liefs, Hanneke