Blok twee is on the way!

Samenvatting

  1. Inschrijvingen blok twee geopend
  2. Systeem ‘Bueno’

1. Inschrijvingen blok twee geopend

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het tweede blok van seizoen 2022/2023! De proeflessen zijn gepland in de week van 21 november, tevens de eerste lesweek van het blok. Het blok eindigt op 24 januari 2023.

Geef je snel op! Inschrijvingen voor een volledige cursus hebben prioriteit over try-outs. 📝 Dit betekent dat wanneer de les vol raakt, proeflessen komen te vervallen (ook al was er in eerste instantie een plekje).

Let op! Heb je al een cursus gevolgd (A of B) en ga je nu voor de andere cursus? Dan kun je gewoon op hetzelfde tijdstip blijven dansen. We wisselen namelijk de A en B programma’s ieder blok om. Heb je bijvoorbeeld Salsa Beginners B gedaan op donderdag? Geen zorgen, nu komt Salsa Beginners A op donderdag, op hetzelfde tijdstip. ✅

Hogere niveaus: Wil je je voor het eerst inschrijven voor Improvers of Intermediate lessen? Geef je dan op voor de proefles. Wanneer je een Bueno-account hebt gemaakt, krijg je een medaille* waarmee je je voor de volledige cursus kunt inschrijven. Beginnerscursussen vereisen geen medailles.

*Medailles! Om jouw leservaring te verbeteren, gebruiken we medailles. Het is simpel; als de docent denkt dat je klaar bent voor een volgend niveau, krijg je een medaille! Met de medaille kun je je inschrijven voor een hoger level. 🥇🥈🥉

2. Systeem ‘Bueno’

Met Bueno kun je je online inschrijven voor lessen en betalen via iDeal. Jouw lessen zie je terug in je Bueno-app.

  1. Schrijf je in via de agenda op de inschrijfpagina. (navigeer met de pijltjes naar de juiste datum)
  2. Selecteer het product (proefles, cursus) dat je wilt, vul je e-mailadres in en log in.
  3. Heb je nog geen Bueno account? Log dan ook in, je krijgt vanzelf een melding.
  4. Maak een account aan. (check je mail/spam voor de ‘reset wachtwoord’ e-mail, die heb je nodig om je account te activeren)
  5. Betaal gemakkelijk en snel via iDeal.
  6. Download de Bueno Student app. (Android en Apple)
  7. Na inloggen vind je in je Bueno-app jouw evenement of les(sen).

Belangrijk! Zijn er niet genoeg volgers of leiders? Dan kom je op de wachtlijst en krijg je een melding op je telefoon en in je mail als er een plekje vrij komt. Iedereen op de wachtlijst krijgt op hetzelfde moment de melding. De inschrijving van de eerste persoon die reageert/accepteert, wordt bevestigd.

Pro-tip: Schrijf je direct in als koppel bij partnerdans evenementen of -lessen, dan kun je sowieso meedoen!* Waar wacht je nog op?!

Lukt het niet? App ons op +316 40 65 14 68. 🕺🏻

*Tenzij de les is uitverkocht.

Wil je een privéles of workshop boeken? Gebruik dan onze contactpagina.

Goed om te weten! De planning voor het hele seizoen staat al online, tot aan de zomer van 2023. Je vindt het rooster via deze link. Inschrijven kan op dit moment alleen voor blok twee.

Happy dancing!

Saludos!
Ricardo en Hanneke