Einde proeflesweek en save the date!

Wat was het een leuke proeflesweek! We hebben gelachen en genoten en de start van het nieuwe seizoen is een feit.

Gemist?! Niet getreurd, je kunt nog instromen in lesweek twee (deze week dus!). Stuur ons een bericht of meld je hier direct aan met een danspartner. Check ons rooster hier.

In het filmpje zie je een kleine impressie van een goedgevulde salsa beginners proefles! Deze lessen bieden we aan op dinsdag, woensdag, donderdag én vrijdag om 19 uur. Bachata beginners is op woensdag om 20 uur.

Ook zijn we met een goedgevulde les Level 0 Salsa gestart op de maandag! Salsa dansen zonder danspartner, op een extra langzaam tempo, zodat de basis er echt goed in komt te zitten.

Ladystyling was ook een succes, leer prachtige feminiene styling die je direct kunt toepassen op de dansvloer! Voor andere niveaus en al ons aanbod klik hier. Het is nog niet te laat!

Direct aan de start van Descarga Libre afgelopen vrijdag, was de dansvloer al gezellig gevuld. Vrijdansen kan (bijna) iedere vrijdagavond van 20 uur tot 23 uur! Check voor de eerstvolgende datum de homepage of de bio op Instagram. Wij worden er in ieder geval enorm gelukkig van om al dat (nieuwe) talent te verwelkomen in onze dansschool. BEDANKT!

Save the date!

Het is al aangekondigd via social media, maar zet het nu écht in je agenda! In het weekend van 24-26 november is het weer tijd voor NOCHE SOCIAL! Dit keer met Nerea Perez (Insta: @nereaperezr). Ze komt speciaal voor jullie naar Zwolle om je mee te nemen in haar wereld, met een boel kennis en ervaring in haar achterzak. Mis het niet! Het feest is op vrijdag 24 november en er zullen exclusieve workshops plaatsvinden op zondag 26 november. Meer informatie volgt binnenkort.

Voor nu wensen we jullie allemaal een heel mooi seizoen toe, met natuurlijk veel dansen en plezier. We zien jullie op de dansvloer! Groetjesssss!