Einde seizoen 🌴

Het seizoen loopt ten einde! Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomer. Het is een bewogen jaar geweest en we zijn blij en trots dat de dansschool zo gegroeid is.

In deze nieuwsbrief vind je:

Jaarplanning 2023/2024

De jaarplanning van volgend seizoen staat online! Hier kun je zien in welke weken de lessen gegeven worden wanneer we weer starten. Feestdagen en vakanties zijn ook opgenomen in de planning. We beginnen in ieder geval in de derde week van het nieuwe schooljaar, dat is vanaf maandag 18 september. De inschrijvingen gaan ongeveer een maand van tevoren open. Schrijf je hieronder direct in voor de nieuwsbrief om als eerste een melding te krijgen!

Nieuwsbrief

⭐ Nieuws & Evenementen ⭐

We zijn nog bezig met het lesrooster, dit wordt bekend gemaakt bij de opening van de inschrijvingen. We proberen altijd zoveel mogelijk hetzelfde schema aan te houden qua lesdagen en -tijden, maar wijzigingen kunnen voorkomen.

Laatste Descarga Libre dit seizoen en zomerstop

Juni loopt ten einde en juli staat voor de deur. Veel mensen zitten al goed in de vakantiesferen en dat is heel begrijpelijk met het tropische weer van de afgelopen weken! Zo langzaamaan kijken ook wij uit naar de zomer. De laatste twee Descarga Libres worden georganiseerd op vrijdag 7 en 14 juli. Zorg dus dat je erbij bent om het seizoen dansend te eindigen! In juli zijn we nog beschikbaar voor privélessen en workshops waarna we in de maand augustus volledig sluiten, om te genieten van een welverdiende vakantie!

Zomeractiviteit Blue Bayou

Op 26 juli, 30 augustus en 27 september geven we in samenwerking met Blue Bayou nog enkele beginner workshops Salsa! De editie van 28 juni was helemaal volgeboekt dus mocht je geïnteresseerd zijn, wacht dan niet te lang! Voor verdere informatie en opgeven verwijzen we jullie graag door naar de website van Blue Bayou. Na de workshop is er nog tijd om even vrij te dansen en natuurlijk een drankje te doen op het enige echte stadsstrand van Zwolle!

Voor nu wensen we jullie allemaal een heel mooie zomer en tot in september! 🍂

Hanneke, Ricardo en team Descarga

P.S. Je hebt nog héél even de tijd om je op te geven voor Bachata in een dag op zondag 2 juli… 👀 Klik hier voor meer info of haal direct jouw tickets!