Activiteiten uitgesteld vanwege Covid-19 🚫

Lieve studenten en bezoekers,

Nederland heeft in verband met het Covid-19 virus alle sociale bijeenkomsten verboden tot ten minste 1 juni, 2020. Descarga Salsa heeft haar activiteiten helaas moeten staken en we stellen onze danslessen en -feesten daarom uit.

Echter, Descarga Salsa leeft niet alleen de richtlijnen van de overheid na, we zien onze cursisten ook als onze familie en familie zorgt voor elkaar. Daarom schorten we ook onze privélessen, workshops en bootcamps op. In sommige gevallen zullen ze – in theorie – aan de richtlijnen voldoen. Toch kiezen we ervoor om de gezondheid van onze deelnemers en hun geliefden voorop te stellen en deze activiteiten tot nader bericht uit te stellen.

Een pandemie is onder de Nederlandse wet gelabeld als ‘force majeure’ en dat betekent dat de rechten en plichten tussen commerciële overeenkomsten worden uitgesteld. Met andere woorden, de relatie tussen cursisten en Descarga Salsa is tijdelijk opgeschort. Deze overeenkomst wordt hervat op het moment dat de Nederlandse overheid de bijzondere richtlijnen gedurende deze tijd beëindigt. 

Momenteel werken we aan een alternatief programma, passend binnen de richtlijnen van de overheid. Er zijn online klassen opgestart voor onze cursisten, welke wellicht worden doorgezet op de lange termijn, wanneer deze crisis voorbij is. We willen onze cursisten helpen om deze moeilijke tijd door te komen met dans, plezier en ontspanning. Stuur ons een bericht voor meer informatie over online lessen.

Onze excuses voor het ongemak. We zien er naar uit om onze activiteiten te herstarten! Ondertussen doen we alles om jullie, onze familie, veilig en gezond te houden. Blijf op de hoogte via onze website en social media voor updates omtrent de huidige situatie. We wensen jullie een goede gezondheid toe en tot snel!

Hartelijke groet,

Team Descarga Salsa