Herfst update! 🍁

Hallo (toekomstige) dansers,

Het eerste blok van dit seizoen is up and running, en wij genieten enorm van het dansen, jij ook?! We zitten echter niet stil, want de voorbereidingen voor het volgende blok zijn in volle gang! Hier volgt dan ook ons laatste nieuws.

Samenvatting:

  • 1. Nieuw rooster online
  • 2. Inschrijvingen geopend
  • 3. Aanpassingen Practice Nights

  • 1. Nieuw rooster online

Het rooster voor het komende blok (1 november – 24 december) staat online. Kijk daarbij goed naar de partnerdans lessen omdat bij diverse lessen plan A en B worden afgewisseld. Dat betekent bijvoorbeeld dat Salsa Beginner (Plan B) straks Salsa Beginners (Plan A) wordt, op hetzelfde tijdstip dus. Dat is voor jou natuurlijk ideaal, want dan hoef je geen dag of tijd te wisselen als je op hetzelfde niveau blijft dansen en door wilt gaan met het tweede deel van je cursus! Het nieuwe rooster kun je vinden via deze link.

  • 2. Inschrijvingen geopend

Je kunt je ook alvast inschrijven voor de partnerdans cursussen in het nieuwe blok! We hebben de promotie nog niet officieel geopend, maar omdat jullie lid zijn van onze nieuwsbrief, krijgen jullie stiekem een beetje voorrang… 🙃 Inschrijven voor een proefles of voor een volledige cursus kan via deze link voor al bestaande én nieuwe cursisten.

Let op! Je komt op de wachtlijst als je je zonder danspartner inschrijft voor een partnerdans cursus (Salsa, Bachata of Kizomba). Inschrijvingen voor de gehele cursus krijgen hierbij voorrang op inschrijvingen voor enkel de proefles. Als je je hebt ingeschreven voor de hele cursus maar uiteindelijk toch niet mee kunt doen doordat er geen danspartner beschikbaar is, dan hoef je natuurlijk niet te betalen.

Een (gratis) proefles* voor een strippenkaartles (Afro Dance, Burlesque, Urban Fit, Ladystyling) mag natuurlijk altijd, meer info over onze strippenkaartlessen vind je bij ons aanbod. Bij deze lessen heb je uiteraard geen danspartner nodig én jouw strippenkaart kun je voor al onze strippenkaartlessen gebruiken!

*Eenmalig.

  • 3. Aanpassingen Practice Nights

Met ingang van het volgende blok worden de tijden voor de Practice Nights aangepast. Momenteel stoppen we om 22:00u, maar dat wordt straks 23:00u! 🙌🏼 Ook gaan we wekelijks een gratis miniworkshop aanbieden om 20:30u, dus wees erbij! De eerste Practice Night met hernieuwde tijd is op vrijdag 5 november.

Let op! Practice Nights zijn vrij toegankelijk voor iedereen, of je nu gevaccineerd bent of niet, omdat wij onder de regelgeving van sport vallen. Wil je tijdens het dansen een drankje aan de bar kopen? Dan vragen wij om de corona check app. Bij klachten blijf je natuurlijk thuis en laat je je testen.

Tot ziens op de dansvloer!

Liefs, Team Descarga

#altijdblijvendansen