Inschrijvingen blok 3 geopend! 🚛

1. Inschrijvingen blok 3 geopend

Je kunt je weer opgeven voor het volgende blok! Blok 3 loopt van 6 februari tot aan 14 april en zal starten op onze nieuwe locatie in Zwolle, daarover later meer. Let goed op veranderingen in ons rooster. Klik op de knop om je direct in te schrijven! Wij hebben er zin in! 🤩

2. Rooster

Er is het een en ander aangepast in het rooster. We hebben nieuwe lessen, bachata is verplaatst naar de woensdagavond en we openen een extra salsa beginnersgroep, ook op woensdag.

Je ziet daarnaast dat er twee ruimtes zijn; de Main Room en de Small Room, waar tegelijkertijd lessen worden gegeven. Als je aankomt op onze nieuwe locatie, wijst zich dit vanzelf. Klik hier voor het rooster in betere kwaliteit.

3. Cursus voor Ladystyling en Styling en Techniek

Je kunt nu een cursus aanschaffen voor de solo danslessen van Laura en Katie! De eerste les is een gratis proefles*. De cursus kan alleen aangeschaft worden tot uiterlijk de eerste week van het blok en is geldig voor de lessen in het hele blok. Je bent dan verzekerd van een compleet programma en het is lekker overzichtelijk! Een volledige cursus is natuurlijk ook voordeliger dan een losse les.

Wil je in bijvoorbeeld de derde week van het blok starten? Dat kan, maar alleen met losse lessen of een strippenkaart. Wil je meer weten? Check onze aanbodpagina, prijzenpagina of geef je direct op!

Let op! Wat hierboven beschreven staat, geldt alleen voor solo danslessen, niet voor onze partnerdans cursussen.

*eenmalig per persoon (het is niet zo dat iedere eerste les van het blok een gratis proefles is)

4. Nieuwe locatie

Per 6 februari 2023 starten we op onze nieuwe locatie aan de Grote Voort 8-10 in Zwolle, exiting! Tot die tijd blijven we actief op onze huidige locatie aan de Esdoornstraat 3 voor onze lessen en evenementen.

Onze nieuwe ruimte (M18) is gesitueerd in het grijze gebouw wat je recht voor je ziet als je de parkeerplaats van Co Zwolle op rijdt, het achterste gebouw dus. De ingang vind je in de ‘gang’ tussen de twee gebouwen.

In totaal zijn er drie gebouwen; het zwarte hoofdgebouw met de receptie, het beschilderde, kleurrijke gebouw en het grijze gebouw. Laatstgenoemde is dus ons gebouw. Ter oriëntatie, de herkenbare winkel ‘Epplejeck’ ligt er praktisch naast. Je ziet de witte letters van CO Zwolle al op het gebouw als je vanuit die richting komt.

Bereikbaarheid en OV

Soms doet de navigatie wat moeilijk, dus een extra rondje rijden totdat je het bord van Co Zwolle met de pijl naar de parkeerplaats ziet, is handig. Voor de complete adresgegevens verwijzen we je door naar onze contactpagina (onderaan).

Parkeren met de auto en de fiets blijft (gratis) mogelijk op eigen terrein. Geen gedoe met betalen dus! Met het openbaar vervoer (9292ov.nl) is de bushalte aan de Blaloweg (bus richting Westenholte) het dichtstbij, hoewel je ook direct vanaf de binnenstad of het station kunt lopen (beide minder dan 25 minuten).


We hopen dat jullie allemaal mooie feestdagen hebben gehad. Wij hebben in ieder geval zin om het nieuwe jaar met veel dansplezier te beginnen. Jullie ook? Geef je dan snel op en we zien je op de dansvloer!