Inschrijvingen blok 4 geopend!

1. Inschrijvingen blok 4 geopend

Het is tijd voor het laatste blok van dit seizoen! Opgeven kan weer voor blok 4, wat loopt van 13 mei tot en met 19 juli! Dans de zomer tegemoet, wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Zoals gewoonlijk kun je kiezen voor een proefles (eenmalig per les) óf je direct inschrijven voor de hele cursus. Wil je van niveau wisselen? Overleg met je docent! Klik op de knoppen om snel te navigeren!

2. Babynieuws 👶

Onze docent Rianne is bevallen! We feliciteren haar van harte met de geboorte van haar dochter Romee. Ze komt snel weer dansen, want naar eigen zeggen wil ze het niet te lang missen! Wil je Rianne iets geven? Breng het dan naar de dansschool en dan zorgen wij dat het bij haar terecht komt.

Ook voor Hanneke schiet het aardig op, vanaf de start van blok 4 gaat ze met zwangerschapsverlof. Haar lessen worden overgenomen door andere toppers; Katie, Britte, Iris, Emma en Kim! Katie kennen jullie al, en binnenkort stellen we ook de andere nieuwe gezichten aan jullie voor. Ricardo blijft lesgeven en zal achter de schermen ook het e.e.a. aan administratie oppakken. Het kan overigens door de drukte wat langer duren voordat je antwoord hebt op een bericht, we doen ons best!

3. Ladystyling

Vanaf het volgende blok wordt Ladystyling aangeboden in de vorm van bootcamps op – voor nu – de maandagavonden. Het staat dus niet als vaste les in het rooster, maar houd de kanalen in de gaten voor updates! Ladystyling is een geweldige manier om je styling en techniek binnen salsa (en andere latin dansen) te verbeteren en je kennis te vergroten. Katie heeft een boel ervaring en kan jou goed helpen in je ontwikkeling als danser, mis het dus niet! 🌺

4. Bedankt!

Tot slot willen we jullie allemaal heel hartelijk danken voor jullie aanwezigheid en goede vibes bij Noche Social van 22 maart jongstleden. Franco Rocha heeft het ook enorm naar z’n zin gehad en was onder de indruk van de sfeer en het enthousiasme van alle mensen, ook tijdens de workshop op zondag. Super bedankt! Alvast een tipje van de sluier… In het najaar plannen we een nieuwe Noche Social, dit keer extra speciaal omdat we dan 5 jaar bestaan! Stay tuned… 🎈

Tot in blok 4!

Team Descarga Salsa