Inschrijvingen blok vier geopend! ✍️

1. Inschrijvingen blok vier geopend

Yes! Het is weer mogelijk je in te schrijven voor het nieuwe blok. Dit blok begint met de proeflesweek in de week van 17 april en eindigt op vrijdag 14 juli. Dit is ons laatste blok voor de zomervakantie. Check onze FAQ voor veelgestelde vragen, ons lesrooster voor de planning of schrijf je direct in!

Let op! Dit blok hebben we opgave voor de proefles losgekoppeld van de inschrijving voor de gehele cursus. Dit betekent dat je je direct kunt inschrijven voor de cursus als je al zeker weet dat je dat wilt, of juist voor enkel een proefles (bij beschikbaarheid kun je je direct na de proefles opgeven voor de gehele cursus).

Waarom doen we dit zo? Op deze manier kunnen we de wachtlijsten uit elkaar halen waardoor we voorkomen dat mensen – nadat ze betaald hebben – uiteindelijk tóch niet mee kunnen doen omdat een (proefles) danspartner besluit niet door te willen gaan. Kijk dus goed in de kalender; de rode blokken zijn voor enkel de proefles en de blauwe blokken voor de gehele cursus.

Het blijft zo dat volledige inschrijvingen voorrang krijgen op proeflessen en natuurlijk volgt iedereen dezelfde les op hetzelfde moment, dat verandert niet. We gaan ervaren of dit werkt! Doe je mee?

Lesweken kalender blok 4

Op schuingedrukte data is er geen les, tenzij anders aangegeven. Lesdagen die vervallen, worden ingehaald in de Break/Recovery momenten. In de Bueno-kalender (inschrijfpagina) staan alle lessen met de specifieke lesdata, check dit goed voordat je je inschrijft.

17 apr – week 1 – Proeflesweek
24 apr – week 2
Do. 27 – Koningsdag
1 t/m 7 mei – Meivakantie

8 mei – week 3
15 mei – week 4
Do. 18 – Hemelvaart
22 mei – week 5

27 mei – week 6
5 jun – week 7
12 jun – week 8
19 jun – Break/Recovery
26 jun – Break/Recovery

3 jul – Break/Recovery
10 jul – Break/Recovery

Check het lesrooster om te zien op welke dag jouw les gegeven wordt.

Verzoekje: Als je je opgeeft, betaal dan via de betaallink die je toegestuurd krijgt zodat onze administratie op orde blijft! Bij opgave als koppel wordt er één betaallink gestuurd naar de persoon die de inschrijving heeft doorgegeven. Danskoppels kunnen dan onderling zelf de balans opmaken. Ga niet op eigen initiatief een bedrag overmaken naar onze rekening, daar maakt het voor ons erg ingewikkeld! Hartelijk dank voor je begrip.

2. Openingsfeest 12 mei

Zet het in je agenda! Op vrijdagavond 12 mei openen we officieel onze nieuwe locatie aan de Grote Voort met een knallend feest. 🤩 Let op! Dit feest is niet alcoholvrij, dat betekent dat je alleen kunt komen als je achttien jaar of ouder bent (ID-controle). Check hieronder alvast de flyer, kaartverkoop is binnenkort mogelijk.

Wat kun je in ieder geval verwachten?

  • 3 Areas
  • Bachata workshop
  • Demo
  • Show
  • Cocktailbar
  • Silent disco

Wij hebben er al enorm veel zin in! 😬

En vergeet niet… geef je op voor het nieuwe blok!