Inschrijvingen geopend!

Samenvatting

 1. Inschrijvingen voor de proeflesweek zijn geopend
 2. Nieuw systeem ‘Bueno’

1. Inschrijvingen proeflesweek zijn geopend

Je kunt je weer inschrijven voor het nieuwe blok van seizoen 2022/2023! De proeflesweek is gepland in de week van 12 september, tevens de eerste week van het nieuwe blok. Het blok eindigt op 13 november.

Inschrijven voor volledige cursussen is mogelijk voor beginnersgroepen; Salsa Beginners (A+B), Kizomba Beginners en Bachata Beginners. Geef je snel op! Inschrijvingen voor een volledige cursus hebben prioriteit over try-outs. 📝 Dit betekent dat wanneer de les vol raakt, proeflessen komen te vervallen (ook al was er in eerste instantie een plekje).

Let op! Heb je al een cursus gevolgd (A of B) en ga je nu voor de andere cursus? Dan kun je gewoon op hetzelfde tijdstip blijven. We wisselen namelijk de A en B programma’s ieder blok om. Heb je dus bijvoorbeeld Salsa Beginners A gedaan op donderdag? Geen zorgen, nu komt Salsa Beginners B op donderdag, op hetzelfde tijdstip. ✅

Wil je je inschrijven voor Improvers of Intermediate lessen? Geef je dan op voor de proefles. Wanneer je een Bueno-account hebt gemaakt, krijg je een medaille* waarmee je je voor de volledige cursus kunt inschrijven.

*Medailles! Om jouw leservaring te verbeteren, implementeren we het medaillesysteem in het nieuwe Bueno platform. Het is simpel; als de docent denkt dat je klaar bent voor een volgend niveau, krijg je een medaille! Met de medaille kun je je inschrijven voor een hoger level. 🥇🥈🥉

2. Nieuw systeem ‘Bueno’

We zijn gestart met een meer automatisch inschrijfsysteem, genaamd Bueno. Met Bueno kun je je heel gemakkelijk online inschrijven voor lessen en direct betalen via iDeal. Jouw lessen zie je direct terug in je eigen Bueno-app. Voorbij zijn de dagen van wachten op een factuur en betalen via bankoverschrijving! Hieronder het stappenplan:

 1. Schrijf je in via de agenda op de inschrijfpagina (navigeer met de pijltjes naar de juiste datum).
 2. Selecteer de les en het abonnement (proefles, cursus) die je wilt, vul je e-mailadres in en log in.
 3. Heb je nog geen Bueno account? Maak een account aan (check je mail/spam voor de ‘reset wachtwoord’ e-mail).
 4. Betaal gemakkelijk en snel via iDeal.
 5. Download de Bueno Student app.
 6. Na inloggen vind je in je Bueno-app jouw evenement of les(sen).
 7. Zijn er niet genoeg volgers of leiders? Dan kom je op de wachtlijst en krijg je een melding op je telefoon als er een plekje vrij komt. Iedereen die op de wachtlijst staat krijgt op hetzelfde moment de melding. De inschrijving van de eerste persoon die reageert/accepteert, wordt bevestigd.
 8. Pro-tip: Schrijf je direct in als koppel bij partnerdans evenementen of -lessen, dan kun je sowieso meedoen! Waar wacht je nog op?!
 9. Lukt het niet? App Ricardo op +31 682 85 31 26.

Wil je een privéles of workshop boeken? Gebruik dan als vanouds onze contactpagina.

De planning voor het hele seizoen staat overigens al online, tot aan de zomer van 2023! Je vindt het rooster via deze link. Inschrijven kan vooralsnog alleen voor het eerste blok direct na de zomervakantie.

We snappen dat het nieuwe systeem even wennen is, maar je zult zien dat het hartstikke handig is! Lukt iets niet, stuur dan Ricardo een bericht via +31 682 85 31 26. 🕺🏻

Happy dancing en een heel fijne vakantie gewenst! ☀️

Saludos!
Ricardo en Hanneke