Komende evenementen πŸ‘

Proeflesweek 17 t/m 21 april

Proeflesweek

De inschrijvingen voor het nieuwe blok gaan goed! Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan direct voordat jouw les vol is!

Bootycamp 7 mei

Op zondag 7 mei organiseert Descarga Salsa een heuse Bootycamp onder leiding van Julia! Deze bootcamp staat in het teken van de kunst van twerken πŸ‘.

Het programma bestaat uit twee onderdelen; de basistechnieken van twerken en in de middag ga je verder met duo-twerk. Sleep dus je beste vriendin mee en maak er een topdag van! Lachen, gieren, brullen en zweten. Durf jij…?

Top tip: Geef je op met z’n twee, dan krijg je een fijne korting (€35 pp in plaats van €39 pp)! Opgeven gaat via Bueno ➑️ 7 mei. Waar wacht je nog op?

Programma

11:00u – 12:15u: Basic Twerk
12:15u – 13:00u: Lunch (neem je eigen lunch mee! πŸ₯ͺ)
13:00u – 14:30u: Buddy Twerk

Prijs: €39 pp, €70 per duo

Tips

Neem kleding mee die lekker zit en waar je booty goed in kan schudden. Een korte of lange legging met een leuk printje is helemaal goed! Sneakers met stroeve zool heb je wel nodig. Mocht je kniebeschermers hebben, neem ze dan mee. Het is fijn om te hebben, maar niet verplicht!

Descarga Salsa’s Grand Opening 12 mei

De ticketverkoop voor ons openingsfeest op 12 mei is gestart. De tickets vliegen de deur uit dus wees er snel bij, de Early-Bird tickets zijn al bijna uitverkocht! Wat wil je ook met zo’n programma?! Sla nu je slag!