🎄 Lessen en activiteiten tot aan de kerstvakantie 🎄

Samenvatting:

  1. Alle lessen opgeschort
  2. Urban Fit en Afro Dance stoppen
  3. Privélessen en -workshops nog steeds mogelijk
  4. Practice Night verplaatst naar zondagmiddag

1. Alle lessen opgeschort

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen vanuit de overheid, zijn we genoodzaakt om al onze groepslessen uit te stellen. De lockdown duurt in eerste instantie drie weken, deze wordt misschien verlengd. De nieuwe persconferentie waarin er meer duidelijk wordt, is gepland op dinsdag 14 december, waarna wij jullie natuurlijk ook weer op de hoogte zullen stellen.

Wanneer de lockdown afloopt, worden in principe de lopende cursussen en lessen weer opgepakt vanaf het punt waar ze gestopt zijn. In de kerstvakantie zijn we gesloten.

2. Urban Fit en Afro Dance stoppen

Helaas hebben we moeten besluiten om vanaf het nieuwe kalenderjaar te stoppen met Urban Fit en Afro Dance. Onder andere de langdurige coronamaatregelen, stijgende kosten en andere ontwikkelingen, maken dat het voor ons niet haalbaar meer is om deze lessen aan te blijven bieden. We danken Naomi en Marcelino voor al hun inzet en wellicht zien we ze terug op een ander moment!

3. Privélessen nog steeds mogelijk

Onze groepslessen zijn opgeschort, maar gelukkig zijn privélessen en -workshops nog altijd mogelijk! App ons op 0640651468 om een afspraak te maken.

4. Practice Night verplaatst naar de zondagmiddag

Doordat we vanaf 17:00u geen activiteiten meer mogen aanbieden, vervalt ook de mogelijkheid van onze Practice Night. Daarom hebben we besloten om deze tijdelijk te verplaatsen naar de zondagmiddag van 14:00u-17:00u (QR-code verplicht). De bar is natuurlijk open en de toegang blijft gratis! Wees van harte welkom op onze Sunday Practice Sessions en noteer de volgende data in je agenda: Zondag 5, 12 en 19 december. Bij klachten blijf je natuurlijk thuis en laat je je testen.

Te zijner tijd komen we weer met updates, zodra er meer bekend is over eventuele maatregelen. We zijn jullie in ieder geval ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat jullie ons geven. Het is nu moeilijk, maar we doen ons uiterste best om het hoofd boven water te houden. Wil je iets extra doen? Het wordt enorm gewaardeerd als je naar onze Sunday Practice Sessions komt en eens een extra drankje of kopje koffie bestelt aan de bar!

En jullie weten inmiddels… #altijdblijvendansen