Meer goed nieuws bij Descarga Salsa!

Het lijkt erop dat we in september weer mogen starten met alle lessen… super! In mijn vorige post heb ik jullie al warm gemaakt voor onder andere het showteam en ik ben blij om aan te kondigen dat de inschrijving is geopend! Je kunt je, zoals gewoonlijk, online inschrijven. Als je graag meer wilt weten over de ladystylinglessen en/of het showteam, kijk dan vooral bij ons lesaanbod.

We hebben ons strippenkaartsysteem vernieuwd en vanaf heden kun je een strippenkaart aanschaffen met 20 of 40 stempels. Onze reguliere cursussen en het showteam kun je niet afnemen met een strippenkaart, maar ladystylinglessen, Urban Fit, feesten, bootcamps en andere speciale (toekomstige) lessen wel! Voor de verschillende lessen en evenementen wordt een bepaald aantal stempels gerekend. Meer informatie hierover vind je op onze prijzenpagina. Wat zeker is, is dat je met een strippenkaart korting krijgt op elk onderdeel! Onze strippenkaarten kun je ook vinden op onze online inschrijfpagina.

Ook zijn we enorm blij om Parsa binnen ons team te verwelkomen als nieuwe docent voor de beginners en intermediate salsalessen! Jullie hebben hem wellicht al eens gezien en met hem gedanst op één van onze feesten. Hij is een ervaren danser, heeft verstand van lesgeven en gaat vol goede energie onze lessen verzorgen. Welkom Parsa!

Enrique, onze bachatadocent, zal de advanced salsalessen op zich gaan nemen. Dat betekent dat deze lessen in plaats van de maandagavond naar de donderdagavond gaan. Het tijdstip (21:00 – 22:00 uur) blijft wel hetzelfde.

Natuurlijk begrijpen we dat de huidige tijd een vervelende periode is en om jullie enigszins tegemoet te komen, hebben we besloten om het nieuwe seizoen weer van voor af aan te beginnen. Na zo’n lange tijd is wellicht het een en ander weggezakt en om jullie een klein beetje compensatie voor het ongemak te bieden, geven we jullie twee lessen cadeau.

Voor nu wens ik jullie nog een heel prettige week, en als je vragen hebt, mail gerust naar info@descargasalsa.nl of gebruik ons contactformulier.

En oh ja, morgen is er een online stretch-klas van Judith! Een handige basis voor alle dansers. check de whatsapp-groepen voor de uitnodiging!

Hasta pronto!

Saludos,

Hanneke