New Year’s resolutions ✨

Samenvatting:

  1. Verhuizing
  2. Veranderingen in het rooster
  3. Nieuwe lessen
  4. Kerstgroet

1. Verhuizen

Descarga Salsa is hard gegroeid en dat betekent dat we een nieuw jasje nodig hebben. We waren al even op zoek maar nu kunnen we bekend maken dat het ook echt staat te gebeuren; wij gaan verhuizen! Onze nieuwe locatie is gevestigd aan de Grote Voort 8-10 in Zwolle. Momenteel wordt er druk verbouwd, zodat we blok drie – als alles meezit – daar kunnen starten.

De nieuwe locatie heeft verschillende ruimtes, waardoor we meerdere lessen tegelijkertijd kunnen geven. Dat betekent lucht, ruimte en nieuwe mogelijkheden!

Handig om te weten: De nieuwe locatie is goed toegankelijk. Dichterbij het station en op gelijke afstand van het centrum in vergelijking met onze huidige locatie. Ook vanaf de snelweg ben je er zo! Gratis parkeren op eigen terrein blijft ook mogelijk, er is een mooie parkeerplaats waar jullie gebruik van kunnen maken.

Een van de meest herkenbare gebouwen van onze nieuwe locatie. Onze dansschool wordt gevestigd in het gebouw ernaast.

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe start. De afgelopen jaren zijn lastig geweest, en we hebben moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden.

Gelukkig hebben we het overleefd en nu zien we dat de mensen toch echt graag weer willen dansen. Dank daarvoor! Jullie zorgen dat wij kunnen bestaan en jullie vertrouwen heeft ertoe geleid dat ook wij vertrouwen hebben in deze volgende stap.

2. Veranderingen in het rooster

Doordat we gaan verhuizen wordt natuurlijk alles anders. We proberen zoveel mogelijk de continuïteit van ons rooster te behouden, maar verandering is onderdeel van het proces. We hebben daarom besloten om per februari te stoppen met Burlesque en Stretching. Onze basis is social dancing in de SBK-community en daar willen met ons aanbod bij aansluiten. Hartelijk dank Laura en burlesque-ladies!

3. Nieuwe lessen

Meer ruimte betekent natuurlijk ook nieuwe mogelijkheden. Wat we in ieder geval al kunnen verklappen is dat Katie gaat starten met een les styling en techniek op de donderdagavond en Lotte is onlangs natuurlijk al gestart als assistent. Van harte welkom allebei!

Katie
Lotte

Jullie zullen dus merken dat er de komende tijd wat gerommeld wordt op onze website en social media, houd onze kanalen dus goed in de gaten voor updates!

4. Kerstgroet

Dan rest ons nog maar één ding. Wij wensen jullie allemaal een heel fijne kerst en een prachtige jaarwisseling. En jullie weten… #altijdblijvendansen

Liefs van Ricardo en Hanneke