Nieuwe coronaregels 13 okt ⚠️

Samenvatting:

  1. Alle lessen blijven doorgaan, zowel cursussen als strippenkaartlessen. Tot volgende week!
  2. Practice Nights worden tot nader order opgeschort.
  3. Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
  4. In week 45 (2 november) begint het volgende blok. We starten met een proeflesweek, nieuw daarin is Afro Dance. Houd ons in de gaten voor updates!

Volledig:

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober zijn maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt in vrijwel alle aspecten van ons professionele en privéleven. Dansschool Descarga Salsa mag in werking blijven omdat we ons in een uitzonderingspositie bevinden. Echter, de gezondheid van onze cursisten en ons personeel is voor ons van groot belang en daarom zullen we onze interne regels aanscherpen.

Al onze cursussen en strippenkaartlessen kunnen doorgaan. Salsa, Bachata, Kizomba, Urban Fit, Ladystyling, Showteam en Burlesque zullen volgens de planning worden gegeven. Check onze Lesrooster pagina voor de lesdata of Blok 1 en de exacte data voor alle komende lessen.

Mondkapjes zijn niet verplicht omdat wij geen openbare ruimte zijn, maar het wordt wel dringend aangeraden om ze te dragen, vooral wanneer er geen 1,5 m afstand kan worden gehouden tijdens het partnerdansen. We hebben op locatie wegwerpmondkapjes beschikbaar voor €0.50. Uiteraard mag je ook je eigen mondkapje meebrengen. De belangrijkste regel blijft dat je thuisblijft bij klachten en je laat testen.

Scan ook altijd het formulier bij binnenkomst óf vul het triageformulier in via onze homepage.

Tot slot zullen we alle lessen één of twee minuten eerder eindigen, zodat je tijd hebt om de lesruimte te verlaten. We verzoeken je vriendelijk om na de les zo snel mogelijk naar buiten te gaan, zodat de volgende groep naar binnen kan. Volg daarbij de borden voor de ingang en uitgang.

Practise Nights worden voorlopig opgeschort omdat we dit extra risico niet willen nemen. Wij geloven er in dat je sneller en beter leert dansen wanneer je met meerdere partners danst, maar voor nu is het niet verstandig. Dit is tijdelijk, we zijn terug voor je het weet!

Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuws en updates, we hebben een mooie maand voor de boeg!

  • Blok twee
  • Proeflesweek
  • Nieuwe Afro Dance lessen

We plaatsen snel een update voor ons komende blok, we houden jullie op de hoogte!

Hartelijke groeten en blijf gezond. Altijd blijven dansen!

Team Descarga

Officiële bron:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur