Partnerdansen enkel voor mensen uit hetzelfde huishouden 🏠

Beste cursisten,

We zijn verdrietig om jullie te moeten mededelen dat we onze salsa-, bachata- en kizombacursussen momenteel enkel kunnen voortzetten met mensen die zich hebben ingeschreven met een danspartner uit hetzelfde huishouden. Dit is naar aanleiding van recente instructies vanuit de gemeente, na verschillende weken van onderzoek en uitwisseling van informatie.

Samenvatting

  • Salsa Beginners op maandag 19:00u en 21:00u, en Bachata Intermediate op donderdag gaan door volgens rooster, voor de mensen die dansen met een partner uit hetzelfde huishouden.
  • Salsa Intermediate, Salsa Advanced, Bachata Beginners, Kizomba Beginners en Kizomba Intermediate worden tijdelijk opgeschort
  • Deze nieuwe maatregelen hebben geen invloed op onze individuele en strippenkaart lessen. We kunnen door met Urban Fit, Ladystyling, Showteam, Burlesque, Afro Dance, Latin Jazz en Pilates. Goed nieuws dus!🕺🏻💃🏻🎵
  • Jouw inschrijving blijft geldig, ook als je nu niet verder kunt dansen. Wanneer het weer kan, pakken we direct de draad weer op!
  • Privélessen zijn mogelijk, met maximaal 4 personen tegelijkertijd

We beloven jullie dat we in gesprek blijven met de gemeente, waarbij jouw gezondheid en de regelgeving voorop staan. We geloven dat betere tijden komen en dat we binnenkort allemaal weer samen kunnen dansen! Als je ons wil steunen in deze moeilijke tijden, schroom niet om mee te doen aan onze strippenkaartlessen of een privéles te boeken!

Tot ziens bij Descarga Salsa! #altijdblijvendansen

Team Descarga