NIEUW! Practice Nights 🎵 Elke Maandag

Vanaf 7 september, iedere maandag van 21:00 – 23:00 uur: Practice Nights 🎶

🎵 100% Muziek 🎶

Deze oefenmomenten zijn gratis en enkel toegankelijk voor Descarga cursisten, taxidansers en strippenkaarthouders.

Onze regels:

  • Je mag enkel fysiek contact hebben zolang je danst. Als je niet danst, houd dan 1,5 meter afstand.
  • Was je handen zo vaak mogelijk met zeep. We raden in ieder geval aan dat te doen tussen wisseling van danspartners.
  • Je vult het Triage formulier in vóór deelname. Als je dit al gedaan hebt omdat je les hebt diezelfde dag, dan hoeft het niet opnieuw.

Deze oefenavonden zijn nieuw dus we vragen jullie begrip. We zullen maatregelen treffen wat betreft het markeren van de vloer en stoelen plaatsen zodat je voldoende afstand kunt houden. Uiteindelijk is iedereen zelf verantwoordelijk voor de naleving van de regels. Gebruik van mondkapjes of handschoenen mag, maar is niet verplicht. Descarga Salsa kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade opgelopen gedurende activiteiten van de dansschool, je kunt hier meer over lezen in onze algemene voorwaarden. We vragen jullie om je gezonde verstand te gebruiken. Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen. Zo houden we de dansvloer veilig en toegankelijk.

Altijd blijven dansen!


Officiële bronnen

Onthoud: 1) Het is aanbevolen om veel water te drinken. 2) Iedere dag minstens 30 minuten fysieke activiteit. 3) Als je ziet dat het te druk is om 1,5 meter afstand te houden, verlaat dan het gebouw. 4) Medewerkers van Descarga Salsa hebben het recht om de toegang van personen tot de locatie te weigeren of op te schorten op het moment dat het te druk is en/of de regels niet goed nageleefd worden. Voor andere officiële gezondheidsregels en aanbevelingen, bezoek deze websites:

https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/tackling-new-coronavirus-in-the-netherlands/public-life

https://www.government.nl/topics/coronavirus-covid-19/tackling-new-coronavirus-in-the-netherlands/basic-rules-for-everyone