Salsa én Bachata in een dag! 🪘

We zijn nog aan het nagenieten van ons officiële openingsfeest op 12 mei, het was top! Hierbij willen we jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie komst en de goede sfeer. We hopen op nog veel andere leuke feesten in de toekomst!

Salsa in een dag én Bachata in een dag

Nu is het tijd voor Salsa én Bachata in een dag! Heb je de start van het laatste blok voor de zomer gemist en kun je niet wachten tot september? Dan is dit je kans! Op zondag 25 juni kun je meedoen met Salsa in een dag en op zondag 2 juli met Bachata in een dag. De bootcamps zijn geschikt voor absolute beginners en mensen die hun basis willen versterken. De bootcamp focust op dansen met een partner, het bewegen van je lichaam en natuurlijk staat plezier voorop. Hierna kun je los op de dansvloer!

Deze keer hebben we een voordelige actie; doe je mee met een partner of geef je je op voor beide bootcamps? Dan krijg je een leuke korting! Klik op de links hieronder om je op te geven voor de bootcamp van jouw voorkeur. Opgeven voor de combi kan via beide links. Zien we je dan?

Programma:

11:00 uur: Start en instructie deel één
12:15 uur: Lunchpauze (neem je eigen lunch mee 🥪)
12:45 uur: Instructie deel twee
14:00 uur: Oefentijd
14:30 uur: Afsluiting

Prijs:

€39: 1 persoon* Salsa óf Bachata in een dag
€75: Koppel Salsa óf Bachata in een dag

Combiprijs:

€75: Combiprijs 1 persoon* (Salsa + Bachata in een dag)
€140: Combiprijs koppel (Salsa + Bachata in een dag)

*is er geen danspartner beschikbaar? Dan kom je op de wachtlijst en krijg je een melding wanneer er iemand beschikbaar komt. Lees ons FAQ voor verdere uitleg.