Tijd voor actie! 📢

Samenvatting:

  1. Salsa at the beach, woensdag 31 augustus
  2. Descarga Libre, vanaf 2 september elke vrijdag
  3. Showteam Auditie, woensdag 7 september
  4. Proeflesweek, 12-16 september
  5. Amigos de Baile, zondag 25 september
  6. Salsa-in-1-dag, zaterdag 15 oktober
  7. Noche Social, vrijdag 28 oktober
  8. Bootcamp, zondag 30 oktober

1. Salsa at the beach

Doe mee met een gratis beginners workshop salsa bij het Stadsstrand in Zwolle (@Bluebayou)! De workshop is van 19:30u-20:30u en daarna mogen de voetjes van de vloer op de aansluitende social.

2. Descarga Libre

Vanaf aanstaande vrijdag beginnen we weer met Descarga Libre op de vrijdagavond van 20:00u-23:00u. De bar is uiteraard weer open (alcoholvrij). Iedereen is van harte welkom, of je nu danst bij Descarga Salsa of niet. Toegang is gratis en om 20:15u geven we een miniworkshop salsa of bachata. We hebben er weer zin in! 🤩

3. Showteam Auditie

Op woensdag 7 september kun je meedoen met de auditie voor onze ladies showteams! Deelname aan de auditie is gratis en naar inzicht van onze docente Laura wordt er gekeken wat het beste bij je past. Klik hier om je op te geven of stuur ons een bericht voor meer informatie.

4. Proeflesweek

De inschrijvingen voor de proeflesweek van 12-16 september zijn in volle gang. Er zijn nog plekken beschikbaar bij bachata, kizomba en de hogere levels van salsa. Doe je mee? Klik hier om je op te geven!

5. Amigos de Baile

Dansen voor mensen met en zonder beperking! De toegang is gratis. Meer informatie vindt je hier, en opgeven kan via de inschrijfpagina.

6. Salsa-in-1-dag

Op zaterdag 15 oktober kun je weer meedoen met Salsa-in-1-dag! Leer de basics van salsa en aan het einde van de dag steel jij de show! De workshop focust zich op het dansen met een partner, het bewegen van je lichaam en natuurlijk staat plezier voorop. De bar is open (alcoholvrij), en je kunt je eigen lunch meenemen! Opgeven kan via onze inschrijfpagina. Zien we je dan?

Datum: Zaterdag 15 oktober

Tijd: 11:00u – 14:30u

Lunchpauze: 12:15u – 12:45u (neem je eigen lunch mee 🥪)

Plaats: Esdoornstraat 3, Zwolle

Prijs: €39 per persoon/ €75 per koppel

7. Noche Social

Save the date! Op vrijdag 28 oktober is het weer tijd voor de volgende editie van Noche Social! Javier Padilla (wereldkampioen salsa solist, Instagram: @javierpadilla_dance) geeft een workshop op het feest en natuurlijk treedt ons eigen showteam op. We hebben livemuziek van Chachachalina en daarnaast verzorgt DJ Lil’ Latino de avond met de beste salsa, bachata en kizombamuziek! Kaarten komen binnenkort beschikbaar in de presale voor €18,50 via onze eigen website en via LatinWorld.

8. Bootcamp

Op zondag 30 oktober zal Javier Padilla een aantal workshops verzorgen, waaronder in ieder geval een workshop ladystyling en een workshop partnerwork! Meer info volgt, dus reserveer de datum in je agenda!

#altijdblijvendansen