WE MOGEN WEER! 🔥

Lieve allemaal,

We mogen per 1 juli EINDELIJK weer dansen! We zijn achter de schermen druk bezig geweest met de voorbereidingen en de data voor de planning van het nieuwe seizoen zijn bekend!

We beginnen met onze gratis proeflessen in de week van 31 augustus. Ook de audities voor het showteam worden in deze week gepland. De proeflessen en de audities voor het showteam worden gehouden op de normale lestijden. Die kun je hier terugvinden.

De week daarop, de week van 5 september, beginnen we met de reguliere cursussen. Voor Urban Fit en de Ladystyling lessen zijn er geen aparte proeflesweken, je eerste les is altijd jouw gratis proefles! Je kunt zelf beslissen wanneer je voor het eerst komt. Ben je na de proefles enthousiast geworden en wil je een strippenkaart aanschaffen? Laat het ons weten en wij regelen dat er een kaart voor je klaarligt bij je volgende les! Dit wordt dan de ingangsdatum van jouw strippenkaart. Kijk voor meer informatie hier.

Als je onderdeel bent van het showteam, hoef je geen extra strippenkaart aan te schaffen voor de Ladystylinglessen, omdat deze (32 lessen) al in het basispakket zitten. Heb je gekozen voor ‘Showteam Compleet’? Dan zitten er tevens 32 Urban Fit lessen in jouw pakket, naast de Ladystylinglessen en de Showtraining. Uiteraard heb je – net als ieder ander – ook recht op een gratis proefles. Die kun je dan op een ander moment alsnog afnemen.

Natuurlijk kun je de strippenkaart ook gebruiken voor bootcamps, one-time-only lessen, feesten en andere evenementen. Feesten laten helaas nog even op zich wachten in verband met de situatie rondom Covid-19, maar als het allemaal weer mag, gaan we los! Check voor nu in ieder geval voor de exacte lestijden het rooster.

Tot slot, volgde je bij ons een danscursus op het moment dat Covid-19 uitbrak? Dan sta je nu automatisch ingeschreven voor de volledige, nieuwe cursus vanaf september. Natuurlijk ben je gewoon welkom bij de proeflessen en wellicht kun je het e.e.a. weer opfrissen! In principe zijn alle lestijden en -dagen nog hetzelfde, behalve voor salsa advanced. Deze les is per september verplaatst naar de donderdagavond. Het tijdstip blijft wel hetzelfde als de eerdere cursus (21:00 – 22:00 uur). Mocht je nu in de problemen komen met deze nieuwe dag, stuur ons dan even een berichtje en dan zoeken we samen naar een oplossing! Ook wanneer je andere vragen hebt, stuur ons gerust een bericht!

Voor de zomer hebben we overigens ook nog een verrassing voor jullie, daarover later meer… Stay tuned, tot snel en zoals jullie weten; altijd blijven dansen!

Hartelijke groet,

Hanneke

Team Descarga