Hanneke Zwiers

Salsa -en bachata docent, oprichter en eigenaresse πŸ‡³πŸ‡±πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡ͺπŸ‡Έ

Mijn naam is Hanneke, ik ben 31 jaar en ik ben dansdocent en eigenaar van Descarga Salsa! Ik geef salsa- en bachatales in de dansschool en ben verantwoordelijk voor veel van wat er achter de schermen gebeurt. Sinds 2020 ben ik getrouwd met Ricardo, samen wonen we in Zwolle met onze twee honden. Ook ben ik gecertificeerd coach en (hobby) fotografe. Oorspronkelijk ben ik pedagoge en docent en heb dus een achtergrond in de zorg en het onderwijs. In mijn vrije tijd dans ik natuurlijk zoveel mogelijk!

Ik vind het belangrijk dat dansles niet enkel gaat om het aanleren van figuren, juist de laag die eronder zit, is voor mij de essentie van dansen. Uit je hoofd en in je lijf! Ik wil graag mijn passie met jullie delen en ik hoop het vuurtje van het plezier in dansen bij jullie aan te wakkeren. Technisch dansen kun je leren, maar het plezier erin maak je samen!


Ricardo CΓ©spedes GarcΓ­a

Salsa- en bachata docent πŸ‡ͺπŸ‡ΈπŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡³πŸ‡±

Ik ben Panamees πŸ‡΅πŸ‡¦, geboren in ’90 en ben de instructeur van de salsalessen. In Panama heb ik rechten gestudeerd en ben ik gekwalificeerd advocaat (Santa MarΓ­a la Antigua University). Ook heb ik een Master in Europees recht (Pompeu Fabra University) en ben ik gespecialiseerd in compliance (Barcelona School of Management). Ik werk momenteel fulltime als bedrijfsjurist bij MessageBird in Amsterdam, een Nederlandse multinational in technologie en communicatie.

Salsa heeft me veel gegeven; mooie vriendschappen, wereldreizen, zelfvertrouwen en zelfs de kans om mijn vrouw te ontmoeten! Salsa is niet alleen een dans- en een muzikaal genre, maar ook een cultuur van lachen, vreugde, positivisme, zelfverbetering, energie en vriendschap. Het vergezelt je elke dag, de hele dag! Deze levensstijl wil ik graag met je delen.


Team Descarga

Katie

Salsa Styling en Techniek πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡ͺπŸ‡Έ

Laura

Ladystyling en Showteams πŸ‡³πŸ‡±πŸ‡¬πŸ‡§

Pjotr

Kizomba πŸ‡³πŸ‡±πŸ‡¬πŸ‡§

Lotte

Assistent Salsa πŸ‡³πŸ‡±πŸ‡¬πŸ‡§

Hi! Ik ben Lotte, 27 jaar en woon in Zwolle.

Na jarenlang de wens te hebben om te leren salsa dansen, heb ik oktober 2019 mijn eerste proefles bij Descarga gehad.
Toen we begin 2022 eindelijk weer volop mochten dansen heb ik verschillende lessen gevolgd en veel geoefend. In November 2022 ben ik gevraagd om het geweldige team van Descarga te ondersteunen als assistent.

Salsa is voor mij; verbinding, genieten, bewegen en ontladen. Dansen maakt mij gelukkig. Ik zal mijzelf blijven ontwikkelen als danser en ik ben graag deel van jullie salsa avontuur!

Corlene

Assistent Kizomba πŸ‡³πŸ‡±πŸ‡¬πŸ‡§

Wat men over ons zegt

“We kregen een gezellig ontvangst van Hanneke en Ricardo. Ze hadden een hele leuke les voor ons bedacht. We hebben verschillende combinaties geleerd. Er was ook genoeg tijd om vragen te stellen. Maar het belangrijkste, we hadden plezier en kijken terug op een super leuke en gezellige avond!”

Cynthia