Hanneke Zwiers

Salsa -en bachata docent, oprichter en eigenaar 🇪🇸🇬🇧🇳🇱

Mijn naam is Hanneke, ik ben 31 jaar en ik ben dansdocent en eigenaar van Descarga Salsa! Ik geef salsa- en bachatales in de dansschool. Daarnaast ben ik gecertificeerd coach, hobby fotografe en ik geef ook nog les bij de opleiding Maatschappelijke Zorg op MBO Landstede te Harderwijk. In mijn vrije tijd dans ik natuurlijk zoveel mogelijk!

Ik vind het belangrijk dat dansles niet enkel gaat om het aanleren van figuren, juist de laag die eronder zit, is voor mij de essentie van dansen. Uit je hoofd en in je lijf! Ik wil graag mijn passie met jullie delen en ik hoop het vuurtje van het plezier in dansen bij jullie aan te wakkeren. Technisch dansen kun je leren, maar het plezier erin maak je samen!


Ricardo Céspedes García

Salsa docent 🇪🇸🇬🇧🇳🇱

Ik ben Panamees 🇵🇦, geboren in ’90 en ben de instructeur van de salsalessen. In Panama heb ik rechten gestudeerd en ben ik gekwalificeerd advocaat (Santa María la Antigua University). Ook heb ik een Master in Europees recht (Pompeu Fabra University) en ben ik gespecialiseerd in compliance (Barcelona School of Management). Ik werk momenteel fulltime als bedrijfsjurist bij MessageBird in Amsterdam, een Nederlandse multinational in technologie en communicatie.

Salsa heeft me veel gegeven; mooie vriendschappen, wereldreizen, zelfvertrouwen en zelfs de kans om mijn vrouw te ontmoeten! Salsa is niet alleen een dans- en een muzikaal genre, maar ook een cultuur van lachen, vreugde, positivisme, zelfverbetering, energie en vriendschap. Het vergezelt je elke dag, de hele dag! Deze levensstijl wil ik graag met je delen.


Team Descarga

Leraren

Laura

Bachata, Burlesque, Ladystyling, Stretching en Showteam 🇳🇱🇬🇧

Pjotr

Kizomba 🇳🇱🇬🇧

Corlene

Assistent Kizomba 🇬🇧🇪🇸🇳🇱

Katie

Assistent Salsa 🇬🇧🇪🇸

Wat men over ons zegt

“We kregen een gezellig ontvangst van Hanneke en Ricardo. Ze hadden een hele leuke les voor ons bedacht. We hebben verschillende combinaties geleerd. Er was ook genoeg tijd om vragen te stellen. Maar het belangrijkste, we hadden plezier en kijken terug op een super leuke en gezellige avond!”

Cynthia